K-Market Ilomantsi Winter Classic puttitour 2016 ylittänyt puolimatkan krouvvin

2.3.2016

Talven 2016 puttimestarin etsintä on jo varsin hyvässä vaiheessa. Viisi osakisaa sisältävästä kokonaisuudesta on tällä haavaa raapustettu aikakirjoihin kolme. Eroja on jo hieman syntynyt, vaikka mestaruusvyötä ei kenenkään housuihin vielä voida tosiaankaan sovitella. Neljän osakisan suoritteet lasketaan lopputuloksiin, joten viisi osakisaa upotelleet ns. pääsevät eroon huonoimmasta sijoituksestaan. Pisteet keräytyvät sijoitusten mukaan periaatteella voittajalle yksi piste, neljännelle neljä pistettä ja W. Gretzky-sijasta 99 pistettä. Vähiten pisteitä kerännyt säkittäjä kruunataan sitten aikanaan voittajaksi.

Kauden kaikki kolme osakisaa uurastaneita on 11 soturia, joista hienoisella karkumatkalla on parivaljakko T. Laakkonen (11 p.) vanavedessään A. Muinonen (13 p.). Kaksi osakisaa läpikäyneistä otsikoihin nostettakoon itseoikeutetusti E. Tukiaisen neljä sijoituspistettä. Kulmarautaansa Mehtimäen golf-pyhätön ainoaan ”honkaan” ei myöskään kannata kietoa A. Vipuveräjän (10 p.) eikä J. Vaaralan (12 p.), joilla on varmasti takataskuissaan vielä kosolti ässiä, ellei jopa jokereita kilpasiskojen ja –veljien mietittäviksi.

Mitä korkeammalle aurinko kevään lähestyessä kurkottaa, sen mielenkiintoisemmaksi talven 2016 K-Market Ilomantsin puttimestaruuden ratkaisuhetket tiivistyvät. Kaksi osakisaa on vielä jäljellä, joten kaikki käänteet matkalla maineeseen ja kunniaan ovat mahdollisia Mehtimäen tunnetusti varsin liukkaalla veralla.

Tervehditään kohdattaessa -terveisin

Saha

 

K-Market Ilomantsin puttikilpailuiden 4. osakilpailu 13.3.

Ilmoittaudu mukaan Mehtimäen Golfhallin lähtölistoihin!

Talven puttimestaruuden tilanne 3/5

Ajankohtaista