Kansallinen Golfviikko 1.-7.6.2015 - Golf 55+!

31.5..2015

Kansallisen golfviikon kohderyhmäksi on valittu golfin seniori-iän saavuttaneet ja pikkuhiljaa eläkkeelle siirtyvät 55+ ikäryhmät. Teemaviikon tavoitteena on houkutella uusia golfareita harrastuksen pariin.

 

Kansallisen golfviikon ohjelma Karelia Golfissa:

 

Maksuttomat lajitutustumiset

  1. Karelia Golfin jäsenet voivat kutsua 55+ tuttaviaan tutustumaan golfiin Pilkonpuistossa. Seuran välineistö (mailat) on käytettävissä. Sekä jäsen että tutustuja saavat 1 kpl poletteja. Lisäksi he voivat mennä yhdessä pelaamaan par3 – kentälle.

  2. Lauantaina 6.6. klo 12–14 on tarjolla opastettua harjoittelua (lajitekniikkaa, vinkkejä, jne.) Pilkonpuiston rangella. Opastajina toimivat pro Aki Keronen sekä apuohjaajat.

 

Ryhmätutustumiset

  1. Ryhmät voivat varata 1 tunnin tutustumisen golfiin Pilkonpuistossa. Ryhmäkoon minimi on 10 ja maksimi 25 henkilöä.  Tutustuminen sisältää välineet, tilat ja ohjauksen. Tutustumistarjouksen erikoishinta on 100 € ryhmältä sen koosta riippumatta (normaali hinta on 25 €/hlö) ja se on voimassa arkipäivisin.

  2. Ryhmätutustumisen ajanvaraukset pro Aki Keroselta, puh. 050-302 59 33 tai toimisto@kareliagolf.fi

 

Seniori-ikäisten green card – kurssi

Kaikilla tutustujilla on mahdollisuus ilmoittautua seuraavalla viikolla järjestettävälle, erityisesti seniori-ikäisille suunnatulle green card – kurssille. Kurssin aloituspäivä on maanantai 8.6. ja kurssi kestää n. viikon. Kurssin hinta on 150€. Karelia Golfiin liittyville jäsenille kurssi on ilmainen! Kursseista ja niille ilmoittautumisista löydät lisätietoja täältä.

Ajankohtaista