Varuskunnan valtaus - tapahtuma lauantaina klo 12-16

17.8.2016

Karelia Golf on mukana Varuskunnan valtauksessa tulevana viikonloppuna! Jos siis et ole mukana kilpailemassa seuran mestiksissä, suosittelemme kaikille jäsenillemme Varuskunnan valtaamista! Koko perheen tapahtumaan voitte tulla isommallakin porukalla kokeilemaan golfia sekä kaikkea muuta mukavaa Kontiorannan entisellä varuskunta-alueella! Lisätiedot tapahtuman tiedotteesta alta.

Olemme koonneet seuramme jäsenistä myös vapaa-ehtoisten ryhmää Akin avuksi golfia esittelemään lauantaipäivän aikana. Jos siis haluat osallistua talkoisiin mukaan, ota yhteyttä suoraan Akiin (0503025933). Golfilla meillä on tarjolla ohjattua lajikokeilua (pitkää lyöntiä sekä puttaamista) ja tarkoitus on käyttää vierailijoita Klubilla tutustumassa tarjontaamme sekä upeisiin maisemiin. Voipa lauantaina seurata kahvin ääreltä myös seuramme parhaiden peliä kentällä sekä naisten Olympia-golfia isolta screeniltä! Golfilla toiminta alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.00.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja Varuskunnan valtauksen lisätiedot alta! Varoitus - linkit saattavat sisältää huumoria ja aiheuttaa tahattomia hymy-reaktioita!

Avoimien ovien päivä Kontiorannassa lauantaina 20.8.2016!

Varuskunnan valtauksessa on paikalla liuta Kontiorannan yrittäjiä plus koko joukko muita toimijoita. Ohjelmassa on muun muassa paintballia, pomppulinnaa, polkuautoja, ammuntaa, golfia ym. hauskaa vauvasta vaariin ja alokkaasta kenraaliin. Viihdepuolesta huolehtii Joensuun puhallinorkesteri, ja näläntorjuntajoukot sotkun munkeilla vahvistettuna ovat jämynä paikalla. Jos keli on kehno, hulinoidaan varuskuntaruokalassa.

Alueen tulevaisuuden suunnitelmista kertoo kunnanjohtaja Jere Penttilä, ja tapahtuman juontaa Kontiorannan viimeinen mohikaani, kersantti Karhu Yrjö Pellervo.

Päivä alkaa kello 12 (golkentällä jo klo 10) ja actionia riittää kello 16:een. Nonstoppina kiertävä linja-auto kuljettaa kävijöitä välillä varuskunta-ampumahiihtostadion-golfkenttä.

Muun ohjelman lisäksi Pro Höytiäinen järjestää yhdessä Kontiolahden Luonnonystävien kanssa opastettuja risteilyjä Höytiäisellä. Höytiäisen kahden kasvot -risteilyn oppaana toimii maantieteen dosentti Heikki Vesajoki. Laivuri Hinkkanen perii risteilystä maltillisen 5 euron korvauksen.

Autot voi jättää varuskunta-alueelle, ampumahiihtostadionille tai Kontioniemen golfkentän harjoitusalueen parkkipaikalle. Varuskunta-alueen parkkipaikalle kannattaa tulla mieluiten Kontioniementien kautta. Alueella on opastus.

Siispä lauantaina 20. elokuuta… Kontiorantaan poistu!

Kersantti Karhun paluu - Kersantti Karhu palasi varuskuntaan kolmen vuoden metsäleirin jälkeen. Katso tästä Karhun dramaattinen tarina!

Ajankohtaista