Karelia Golf Ry:n ja Kontiolahti Golf Oy:n hallitukset tiedottavat: organisaatiouudistus 2018

22.1.2018

Juhlavuotemme 2017 on takana ja on aika katsoa jälleen eteenpäin. Vuosi 2018 on golfyhteisössämme jälleen kehittymisen vuosi. Karelia Golf ry:n hallitus sekä Kontiolahti Golf oy:n hallitus ovat yhteistyössä päättäneet 2018 toteutettavasta organisaatiouudistuksesta. Vuoden koeajalla toteutettavassa uudistuksessa aiemmin seuramme toiminnanjohtajana sekä kenttäyhtiöiden toimitusjohtajana toiminut Mika Kupiainen toimii jatkossa kenttäyhtiöiden toimitusjohtajana. Seuran toiminnanjohtajan tehtävää tulee jatkossa hoitamaan aiemmin kehityspäällikön tehtäviä hoitanut Aki Keronen. Samalla junioripäällikkömme Toni Laakkonen saa isompaa vastuuta golfopetuksen puolella.

Uudistus on jatkoa viimeisten vuosien kehitystyöhön, ja tarkoituksenamme on palvella jatkossa yhteistyökumppaneitamme, jäseniämme ja asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin työporukkamme vahvuuksia hyödyntäen. Pohjana uudistukselle sekä tulevan vuoden linjauksillemme toimii viime keväänä hyväksytty seuran strategia 2020. Toimenpiteillä ei ole vaikutusta mm. seuramme jäsenmaksuun tai Kontioniemen pelimaksuihin 2018 ja hallitukset arvioivat uudistuksen onnistumista sekä sen jatkoa syksyllä 2018.

Toivotamme kaikille jäsenillemme sekä golffareille mukavaa golfvuotta 2018.

 

Marko Tolvanen, Kontiolahti Golf oy:n puheenjohtaja

Kimmo Kotro, Karelia Golf ry:n puheenjohtaja

Kuva: Mika Kupiainen jatkaa kenttäyhtiöiden (Kontiolahti Golf Oy sekä Pilkonpuisto Golf Oy) toimitusjohtajana, Aki Keronen toimii vuoden 2018 ajan Karelia Golf Ry:n toiminnanjohtajana.

Ajankohtaista