KarG:n seniorit hyökkäysasemissa Aluetourilla

10.7.2015

KarG:n seniorit hyökkäysasemissa Aluetourilla

Jos Itä-Suomen alueen viimeinen osakilpailu sujuu KarG:n senioreilta hyvin, niin tie kansalliseen finaaliin avautuu. Kaksi osakilpailua on jo pelattu. Viimeinen kolmesta osakilpailussa pelataan Kontioniemessä 4.8. Se tietää kotikenttäetua.

Tähän asti parhaista tuloksista ovat vastanneet Keijo Voutilainen, Leena Westman, Heikki Hyvärinen ja Jukka Harikoski. Ensimmäisessä osakilpailussa Revontuli Golfissa Heikki Hyvärinen tuli viidenneksi nettotuloksella 69 lyöntiä sarjassa M65. Toisessa osakilpailussa Tarina Golfissa Keijo Voutilainen golfasi voittoon nettotuloksella 71 lyöntiä sarjassa M65. Samassa kisassa Leena Westman tuli kolmanneksi 73 nettolyönnillä sarjassa N50 ja Jukka Harikoski seitsemänneksi nettotuloksella 75 lyöntiä sarjassa M55.

Seniorien Aluetour on kaksivaiheisena kisa. Ensiksi pelataan alueelliset karsintakilpailut seitsemän osa-alueen puitteissa. Jokaisella osa-alueella pelataan kolme kisaa, ja lopputulokseen huomioidaan kahden parhaan kisan tulos.  Finaaliin, joka pelataan Kytäjä Golfissa, kutsutaan aluekilpailujen parhaat. Pelimuotona on 18 reiän tasoituksellinen lyöntipeli. Sarjoja on kolme, M55, M65 ja N50. Tasoitusrajat miehillä ovat 6-36 ja naisilla 10–36. Osallistujien tulee olla Suomen Golfseniorit ry:n jäseniä. 20 parhaiden sijoittunutta pelaajaa saa pisteitä, siten että voittaja saa 25, seuraava 23, sitten 21, 19,17,15 ja tästä eteenpäin aina yhden pisteen vähemmän, jolloin 20.s saa 1 pisteen.

Sijoittuminen ja pistetilanne kargelaisten osalta kahden osakilpailun jälkeen on varsin mukava. Lopullinen sijoittuminen ratkeaa kuitenkin vasta viimeisessä osakilpailussa. Osa pelaajista on osallistunut vasta yhteen kilpailun, kun taas toisilla on jo kaksi kisaa takanaan ja tuloshan ratkaistaan kahden parhaan kierroksen perusteella. Tämän hetkiset sijoitukset ja tulokset löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.suomengolfseniorit.fi.

KarG:n parhaat sijoitukset kahden kierroksen jälkeen ja pistetilanne:

 Sarja M65: 3. Heikki Hyvärinen, 25 pistettä; 4. Keijo Voutilainen, 25 pistettä; 14. Urpo Varis, 15 pistettä

 Sarja M 55: 14. Jukka Harikoski, 14 pistettä

 Sarja N50: 4. Leena Westman, 28 pistettä; 19. Pirkko Voutilainen, 11 pistettä

 

  Lounaalla tuloksia odoteltaessa. Vasemmalta Pirkko Voutilainen, Arto Passoja, Heikki Hyvärinen ja Keijo Voutilainen.

Ajankohtaista