Kentät hienossa kunnossa, uusi rangealusta käytössä Niemessä

30.6.2017

Kesä on saapunut ja kentät ovat jälleen loistavassa kunnossa! Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan kesästä! Myös Kontioniemen uudistettu rangealusta on tänään avattu käyttöön. Ja on muuten hyvä!

Kesällä kenttiämme kiertävät parhaimmillaan sadat pelaajat päivässä. Toivomme erityisesti kaikkien omien pelaajiemme, sekä tietenkin vieraidemme pitävän myös omalta osaltaan hyvää huolta kentistämme. Parhaimmillaan Kontioniemen kenttää kiertää jopa 300 pelaajaa päivässä, 300 kertaa 100 lyöntiä (lyönnit PLUS harjoituslyönnit) tekee kentällemme siis kymmeniätuhansia lyöntijälkiä parhaimpina päivinä. On siis ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ, että me pelaajat hoidamme oman tehtämme kentänhoidollisesti. Korjataan omat lyönti- sekä alastulojäljet, haravoidaan bunkkerit ja lyödään oikein myös uudelta rangealustalta.

Hyvänä muistisääntönä pidettäköön: "jätän kentän parempaan kuntoon kuin mitä se oli kentälle lähtiessäni". Tekemiimme kentänhoito-ohjeisiin voitte tutustua kentänhoidon osalta täältä ja rangeharjoittelun osalta täältä. Osaamme ja muistammehan kaikki sijoittaa mm. bunkkeriharavan kokonaan bunkkeriin?

Ajankohtaista