Leppäsen Harri tarkin keväisen aurinkoisessa K-Market Ilomantsin maaliskuun (vol.4/5) puttikisassa

18.3.2016

Ratamestari-Kerosen maaliskuiset saavutukset eivät tiivistyneet pelkästään isäksi tulemiseen toiseen kertaan, vaan Mehti-veralle tirehtööri oli taas ideoinut todella mielenkiintoisen, kaksijakoisen ja riittävästi haastetta omaavan 18-reikäisen. Ilos Mikon hattuunkin brodeerattu hissiliike oli päivän teema siirryttäessä etuselta takaselle. Etuysin luoman turvallisuuden tunteen voi takaysillä menettää yhtä helposti ja nopeasti kuin Sharapova pelaajalisenssinsä. Jos allekirjannut olisi kysynyt kommenttiraitaa tähän Laakkos-Tonilta, olisiko vastaus kestänyt päivänsarasteen, vain golf-jumala tietää. Nostaisin esille yhden helmen (väylä 12), jonka harjannemaisema aiheutti harmaata hiuskasvua kaljuimmillekin puttaajille lukuun ottamatta Tolvas-Masea, jonka säkitys nostettakoon yksittäisenä huikeana holikkana esille ja aiheeksi kesän tiiboxikeskusteluihin.

Radan monimuotoisuus näkyy myös lopullisessa tulosluettelossa. Tuloshurjastelua ei nähty. Paikasta poudiumille käytiin todella tasainen taistelu, jonka alimmalle tasolle oikeutti tulos pakkasella kaksi. Kolmesta tämän tuloksen omaavasta palkinnoille ponnisti Heikkisen Veijo, jonka jälkimmäinen kierros oli kolmikosta kestävin. Miltei yhtä kimurantti oli taistelu kisan voitosta. Leppäs-Harrin ja Kedon Jukan yhtenevä voittotulos kirjattiin pakkasella kolme. Kedon kiireistä johtuen uusintaa voitosta ei nähty, joten voittajaksi kaikkien tuomariäänten päätteeksi kruunattiin Leppäs-Harri. Mainittakoon, että voitto oli koko kauden 2015–2016 hallia dominoineelle Harrille jo tourin toinen.

Huhtikuussa sitten laitetaan lopulliseen järjestykseen koko K-Market Ilomantsin Winter Classic Puttitourin tulosluettelo. Mikään ei ole vielä ratkennut. Nopeasti C:n lyhyellä matikalla laskettuna kolmella golf-sielulla on vahvin ote koko K-MIWCP-tourin kannussa. Wamoos! Just ManU tasoitti ja mie lähen tortilloja rakentamaan.

Onnee Keroset-terveisin,

Saha

 

Maaliskuun puttikisan tulokset:

-3 Harri Leppänen, Jukka Keto (voittoon Harri Leppänen uusinnassa)

-2 Veijo Heikkinen, Emilia Tukiainen, Antti Muinonen, Mikko Hirvonen

E Juha-Pekka Pirhonen, Toni Laakkonen, Mikael Kotro

+1 Pertti Mutanen

+2 Kai Kastinen, Jori Sinkko

+3 Marko Tolvanen

+4 Mauri Vihonen, Mitro Hartikainen, Jukka Tiihonen(?)

+5 Martti Tolvanen, Arttu Vipuveräjä

+6 Eelis Hyvärinen

+7 Jari Vaarala

+8 Harri Weckman

+11 Martti Ruha, Urpo Varis

Talven puttimestaruuden tilanne 4/5 - Puttimestaruus kolmen kauppa huhtikuussa

Ajankohtaista