Nyt jäsenyys ja loppukauden pelit tarjouksessa tuoreille kurssilaisillemme!

Kesä alkaa huipentua loppukesää kohden. Meillä on nyt teille loppukauden SUPERTARJOUS jäsenyydestä sekä peleistä:

1) Liittyminen ja jäsenyys jäsenmaksun hinnalla

Loppukauden sekä talven jäsenyys nyt ainoastaan jäsenmaksun hinnalla. Ei liittymismaksua, ja lisäksi hyvitämme edelleen kurssimaksunne jäsenmaksun yhteydessä!

Aikuiset: Liittyminen ja jäsenyys nyt 170€ (normaalisti 245€). kurssimaksun jo suorittaneille (kurssi 150€) liittyminen ja jäsenyyt nyt siis 20€!

Opiskelijat jäsenmaksu 100€, juniorit 75€. Nyt opiskelijat ja juniorit KURSSIMAKSULLA suoraan jäseneksi!

2) Loppukauden pelaaminen

Aikuisille tarjoamme loppukauden mahtavaa pelipakettia: osta viiden kerran sarjakortti Kontioniemeen, saat Pilkonpuiston kausimaksun loppukaudelle kaupan päälle!

Nyt siis 5 kierrosta Kontioniemessä + Pilkonpuiston kausimaksu yhteishintaan 185€!

Tarjous on voimassa ainoastaan Karelia Golfissa kurssin käyneille Karelia Golfin jäsenille. Nyt jos koska liittyminen kannattaa! Kentät loistavassa kunnossa ja pelikautta jäljellä vielä 3 kuukautta jos ei enemmänkin! Samalla voitte siirtää ja hyödyntää aloittavan golffarin kausimaksunne tai toisen kauten etunne seuraavalla pelikaudella.

Jäseneksi liittymiset ja pelimaksujen tilaamiset voitte hoitaa helposti caddiemasterin (caddiemaster@kareliagolf.fi) tai toiminnajohtajamme (toiminnanjohtaja@kareliagolf.fi tai Mika Kupiainen/0505749100) kautta.

Ajankohtaista