Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely 

 

Hyvät pelaajat,

 

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittyä, siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi päättäneet aloittaa yhteistyön Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milkin kanssa Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskyselystä.

"Pelaaja Ensin" –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

 

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

 

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Aiemmat kyselykutsut on lähetetty toukokuun ja heinäkuun lopussa.

 

Ystävällisin terveisin,

 

KareliaGolf & Golfliitto

Ajankohtaista