Seuran syyskokous tiistaina 22.11. klo 19.00

18.11.2016

Toivotamme kaikki seuramme jäsenet tervetulleiksi Karelia Golfin syyskokoukseen tiistaina 22.11. klo 19.00. Paikkana perinteiseen tapaan ammattiopiston auditorio (Peltolankatu 4, Joensuu). Kahvitarjoilu.

Syyskokouksessa pääset vaikuttamaan seuran tulevaisuuteen mm. seuran hallituksen sekä puheenjohtajan valinnoissa. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi ovat tällä hetkellä ehdolla monille tutut Heikki Poutiainen sekä Kimmo Kotro, joista jälkimmäinen ilmoittautui mukaan aivan viime metreillä.

Kokouksessä pääsette tutustumaan seuran nykytilanteeseen, paikalla mm. Aarni Nordqvist Suomen Golfliitosta.

Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokous pidetään samaisessa tilassa klo 18.00 alkaen.

Lisäys 19.11.2016:

Nimeämistoimikunta tiedottaa:

 NImeämistoimikunnan tehtävänä on valmistella henkilövalintoihin liittyviä asioita seuramme syyskokousta varten. Toimikunta on kokoontunut 14.11. ja valmistellut syyskokoukselle esityksiä siihen mennessä kiinnostuksensa seuran luottamustehtäviin ilmoittautuneiden osalta. Kokouksen jälkeen on tapahtunut joitakin muutoksia: aiemmin luottamustehtävään ilmoittautuneet ovat peruneet käytettävissä olemisensa tai uusia tehtävistä kiinnostuneita on ilmaantunut. Harkinnan jälkeen kokouspöytäkirjaa 14.11. päivältä ei julkaista, sillä pöytäkirja ei anna ajantasaista kuvaa tilanteesta. 


Nimeämistoimikunta seuraa henkilövalintojen tilannetta jatkaa asioiden valmistelua aina syyskokoukseen saakka.  Toimikunnan esitykset on kuultavissa kokouksessa 22.11.2016.

Toimikunnan puolesta pahoittelen hätäistä viestintää syyskokoukselle valmistelussa olevista asioista!

Vesa Vipuveräjä
Nimeämistoimikunnan puheenjohtaja

Ajankohtaista