Syksyn ajankohtaisia tiedotteita

3.10.2017

Syksy on pukenut kenttämme kauniiseen ruskan väliloistoon. Tervetuloa pelaamaan loppukauden alennetuilla pelimaksuilla! Juhlavuotemme viimeisenä tarjouksena Kontioniemessä green fee 30€, 9 reikää 15€! Opiskelijat ja juniorit gree fee 20€, 9 reikää 10€! Tervetuloa nauttimaan upeista postikorttimaisemista sekä syksyn hienoista pelikeleistä!

Muita ajankohtaisia tiedotteita:

Kontiolahti Golf Oy:n sekä Karelia Golf Ry:n hallitukset tiedottavat:

Aki Keronen Kontiolahti Golf Oy:n ja Pilkonpuisto Golf Oy:n vt toimitusjohtajaksi, sekä Karelia Golf Ry:n vt toiminnanjohtajaksi

Mika Kupiainen jäädessä sairaslomalle laikkaus operaation takia 25.9.2017 alkaen on Aki Keronen nimitetty Kontiolahti Golf Oy:n ja Pilkonpuisto Golf Oy:n vt toimitusjohtajaksi, sekä Karelia Golf Ry:n vt toiminnanjohtajaksi 25.9.2017 alkaen. Mika Kupiaisen sairasloman arvioidaan kestävän noin 3 kk.

 

Syksyinen kentänhoito huipputärkeää!

Syksyisillä kentillä sekä harjoitusalueilla on muistaa yksi tärkeä sääntö: sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Kaikki syksyllä kentillemme sekä harjoitusalueillemme jättämät jäljet ovat odottamassa meitä keväällä. Muutama tärkeä asia muistaa näin syksyllä:

1) Paikkaamattomat/huonosti paikatut jäljet ovat odottamassa meitä keväällä. Pahimmillaan jäljet jopa aiheuttavat tauteja nurmillemme. Nyt siis kaikki näkyvät lyönti- ja alastulojäljet paikkaukseen. Me kaikki kiitämme itseämme ja toisiamme ensi kesänä!

2) JÄISELLÄ TAI KUURAISELLA NURMIKOLLA pelaaminen ja harjoittelu on AINA kiellettyä! Hyvää muistaa etenkin yöpakkasten jäljiltä. Kenttä avataan pelattavaksi maan sulaessa. Lisätietoja voi aina soitella caddiemasterilta.

 

Asiasta kiinnostuneille suosittelemme lukemaan loistavaa kirjoitusta "Kuuraisena syyspäivänä aiheutetut jäljet voivat näkyä kentällä vielä juhannuksenakin".

 

Pelaaja Ensin -jäsenkyselymme kolmas osa sähköposteissa vastattavissa

Jäsenkyselynämme toimivan "Pelaaja Ensin"-kyselyn kolmas osa on lähtenyt viime viikoilla jäsentemme sähköposteihin. Toivomme jälleen mahdollisimman monen jäsenemme vastaavan kyselyyn ja näin vaikuttavan omalta osaltaan toimintamme kehittämiseen. Kysely lähtee jäsenistöllemme kesän aikana kolmessa osassa: ensimmäinen 1/3-osaa saa kyselyn toukokuun lopulla, toinen 1/3-osa heinäkuun lopussa ja viimeinen 1/3-osa näin syyskuun lopussa. Kiitoksia kaikista vastauksista! Vastaajien kesken luvassa myös arvontapalkintoa!

 

Loppusyksyn aukioloajat:

Kontioniemen Klubi:

Vko 40: klo 10-17

Vko 41&42: klo 10-16

 

Pilkonpuisto Golf Cafe:

Suljettu kesäkauden 2017 osalta. Kiitokset kaikille kävijöille! Kenttä ja palloautomaatti palvelevat edelleen normaaliin tapaan!

 

Palloautomaatit avoinna molemmissa toimipisteissä klo 6.00-22.00.

 

HUOM! Kentille pääsee pelaamaan myös muina ajankohtina, mutta muistathan pitää huolen pelimaksuista sekä ilmoittautumisesta! Ilmoittautuminen aina toimistossa tai Pilkonpuiston kahvilan terassilla löytyvään vihkoon ennen kentälle menoa.

Ajankohtaista