Kentänhoito viikko 25

Greenit leikataan tiistaina 21.6. 4 mm:n korkeuteen. Tiistaina ruiskutetaan myös kasvunsääde eli Primo viheriöille pl. 18 ja pg viheriöt. Nyt ensimmäistä kertaa ovat viheriöt siinä kunnossa ja tarpeeksi tiheitä, että näin voidaan tehdä.

Torstaina jyrätään greenit perjantain kisaan. Aikaisemmin on ollut hieman liian kosteaa tai pikemminkin märkää, jotta jyräystä olisi voinut tehdä. Kun pohjien tiivistyksessä käytetään monesti vettä, jotta maa- /kiviaines saadaan tarpeeksi tiiviiksi, niin meillä on päinvastoin. Ei haluta tiivistää kasvukerrosta, vaan jyrätään viheriön ollessa suhteellisen kuiva.

Katsotaan ensiviikolla onko esim. pystyleikkuun tarvetta (liian tiheä kasvusto), niin sitten pystyleikataan ja silläkin saadaan hieman nopeutta lisää. Samalla vielä lasketaan korkeutta 3,5 milliin.

Pilkossa aloitetaan kylvöt 22.6. ja perään hiekoitus, sekä Primo torstaina viimeistään.

Siimaukset ovat menossa maanantaina takaysiltä alkaen ja tiistaina etuysiltä. Näin on työntekijöillä hieman työrauhaa, ennen kuin alkaa pelaaja virta tulla kohdille. Näin saadaan siistittyä paikkoja nopeammin.

Tällä viikolla on kaikkien alueiden leikkuupäivä poikkeuksellisesti torstaina.

Ajankohtaista