Yhteystiedot

Vaskiportintie
80780 Kontioniemi

Caddiemaster
puh. (010) 6669040
caddiemaster@kareliagolf.fi
Sähköinen ajanvaraus: www.nexgolf.fi/karg

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiedottaa:

Kokousinfo 10/2017:

Kokousinfo 10/2017

Kokousinfo 9/2017:

Kokousinfo 9/2017

Kokousinfo 8/2017:

Kokousinfo 8/2017

Kokousinfo 7/2017:

Kokousinfo 7/2017

Kokousinfo 6/2017:

Kokousinfo 6/2017

Kokousinfo 5/2017:

Kokousinfo 5/2017

Kokousinfo 4/2017:

Kokousinfo 4/2017

Kokousinfo 3/2017:

Kokousinfo 3/2017

Kokousinfo 13.2.2017:

Kokousinfo 13.2.2017

Muita tiedotteita:

Puheenjohtajan tervehdys

14.2.2018

Hei,

Syksyn yhtiökokouksessa tehtiin valinnat osakeyhtiön hallitukseen, jonka muodostavat tänä vuonna Ismo Multanen, Jari Kervinen, Ari Markkanen, Marko Tolvanen sekä uusina jäseninä Kimmo Kotro sekä Jukka Keto. Allekirjoittanut valittiin hallituksen puheenjohtajaksi 19.12.2017 järjestetyssä järjestäytymiskokouksessa.

Vuosi 2018 on muutosten vuosi organisaatiomuutosten vuoksi.  Aki Kerosen aloittaa seuran toiminnanjohtajana ja Mika Kupiainen keskittyy Kontiolahti Golf Oy:n sekä Pilkonpuisto Golf Oy:n toimitusjohtajan tehtäviin. Muutos toteutetaan määräaikaisena. Tuloksia sekä jatkoa päästään analysoimaan pelikauden 2018 päättyessä. Muutosten tarkoituksena on tehostaa toimintaa sekä ohjata resursseja oikein ja parantaa sekä seuran että osakeyhtiöiden taloudellista kannattavuutta.

Hallituksilla sekä toiminnanjohtajalla ja toimitusjohtajalla on nyt näytön paikka, kuinka muutokset saadaan ajettua sisään kaikkeen toimintaan.  Näitä muutoksia ja niiden seurantaa varten olemme perustaneet työryhmän, johon kuuluvat seuramme kapteenit, seuran puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja sekä osakeyhtiön toimitusjohtaja ja puheenjohtaja.

Lunta on vielä tällä hetkellä maassa riittävästi ja pakkanen paukkuu, mutta toimet kauden 2108 avaamista varten ovat olleet käynnissä jo tovin. Osakeyhtiön hallitus on kokoontunut kaksi kertaa ja näissä kokouksissa olemme käsitelleet mm. kentänhoitoa sekä sen tavoitteita. Tulevalla kaudella kentänhoidon, kuin myös muun tekemisen osalta panostetaan laatuun ja siisteyteen. Bunkkeriremontit olivat kenttäyhtiöltämme suuri investointi ja nyt kenttä rauhoitetaan pelkästään pelaamista varten. Mikäli kentällä ilmenee korjaustarpeita, niin ne pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti alta pois, jotta ne eivät häiritse meitä pelaajia. Kentän sekä klubitalon yleisilmettä parannetaan niin henkilökunnan kuin myös meidän vapaaehtoisten talkoolaisten avulla.

Aki Martikainen, Mervi Holopainen sekä Kimmo Kotro ovat tehneet suuren työn meidän hakiessamme Suomen Golfliiton ympäristöpalkintoa vuodelle 2017. Pidetään peukut pystyssä, että valinta tulisi meille 3.3 Helsingissä järjestettävässä gaalassa. Tämä palkinto myönnetään vuosittain golfkentälle, joka kehittää toimintaansa aktiivisesti ottaen ympäröivän luonnon huomioon.

Mika Kupiainen on ollut yhteydessä yhteistyökumppaneihin ja mainosmyynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Meidän jokaisen tulee muistaa yhteistyökumppaneiden tärkeän rooli. Ilman heitä pelaaminen molemmilla kentillä olisi huomattavasti nykyistä kalliimpaa. Suuret kiitokset entisille, nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneillemme. Ainakin yksi iso valmiiksi sponsoroitu kilpailupäivä on Teille tulossa kesällä 2018.

Harjoittelu tulevaa kautta silmällä pitäen on jo monella alkanut ja on ollut ilo nähdä uusia kasvoja harjoittelemassa olosuhteissa, joita ei monellakaan seuralla ole tarjota. Hallimme käyttöaste on korkealla tasolla ja uudistukset kausikorttien tarjonnassa ovat tuoneet mukavasti säpinää ja kisailua mm. Flightscopen osalta. Toivottavasti törmätään hallilla vaikkapa pienen putti- tai chippikisan merkeissä.

 

Ulkokautta 2018 innolla jo odottaen

Marko Tolvanen

Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja

 

 

Karelia Golf Ry:n ja Kontiolahti Golf Oy:n hallitukset tiedottavat: organisaatiouudistus 2018

22.1.2018

Juhlavuotemme 2017 on takana ja on aika katsoa jälleen eteenpäin. Vuosi 2018 on golfyhteisössämme jälleen kehittymisen vuosi. Karelia Golf ry:n hallitus sekä Kontiolahti Golf oy:n hallitus ovat yhteistyössä päättäneet 2018 toteutettavasta organisaatiouudistuksesta. Vuoden koeajalla toteutettavassa uudistuksessa aiemmin seuramme toiminnanjohtajana sekä kenttäyhtiöiden toimitusjohtajana toiminut Mika Kupiainen toimii jatkossa kenttäyhtiöiden toimitusjohtajana. Seuran toiminnanjohtajan tehtävää tulee jatkossa hoitamaan aiemmin kehityspäällikön tehtäviä hoitanut Aki Keronen. Samalla junioripäällikkömme Toni Laakkonen saa isompaa vastuuta golfopetuksen puolella.

Uudistus on jatkoa viimeisten vuosien kehitystyöhön, ja tarkoituksenamme on palvella jatkossa yhteistyökumppaneitamme, jäseniämme ja asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin työporukkamme vahvuuksia hyödyntäen. Pohjana uudistukselle sekä tulevan vuoden linjauksillemme toimii viime keväänä hyväksytty seuran strategia 2020. Toimenpiteillä ei ole vaikutusta mm. seuramme jäsenmaksuun tai Kontioniemen pelimaksuihin 2018 ja hallitukset arvioivat uudistuksen onnistumista sekä sen jatkoa syksyllä 2018.

Toivotamme kaikille jäsenillemme sekä golffareille mukavaa golfvuotta 2018.

 

Marko Tolvanen, Kontiolahti Golf oy:n puheenjohtaja

Kimmo Kotro, Karelia Golf ry:n puheenjohtaja