Yhteystiedot

Vaskiportintie
80780 Kontioniemi

Caddiemaster
puh. (010) 6669040
caddiemaster@kareliagolf.fi
Sähköinen ajanvaraus: www.nexgolf.fi/karg

21.9.2018

 

Golfkausi alkaa kääntymään vääjämättä loppusuoralle. Illat pimenee silmissä ja lehtipuut tiputtavat lehtensä väylien reunamille. Pelaajia onneksi riittää hyvin sateettomina päivinä. Huomenna pelataan kauden päätöskisa October - Scramble, jossa mukana 46 kolmen hengen joukkuetta.

Kausi 2018 tulee olemaan erinomainen kenttien kunnon, säiden,talouden ja toiminnan näkökulmista. Kenttämestari Aki joukkoinen , caddiemasterit , toiminnanjohtaja Aki ja valmennuspäällikkö Toni ovat tehneet hienoa työtä kuluneella kaudella KarG golfyhteisön toiminnan eteen. Golfravintola ja Pro Shop ovat myös toimineet hyvin. Hallitukset ja toimikunnat ovat antaneet hyvät ja selkeät nuotit sekä tuen toimihenkilöille tehdä työtä kuluneella kaudella.

Hallikauden suunnittelu on alkanut ja ilmoittelemme lokakuun alkupuolella tarkemmat aikataulut hallin avaamisen suhteen. Kausikortti kannattaa hankkia, koska halli avautuu kausikorttipelaajille aiemmin kuin muille käyttäjille.

Mukavaa golfsyksyä,

 

Mika

 

 

12.7.2018

Heinäkuun helteet ovat saapuneet Karjalan kunnaille hellimään golfareita ja Ilosaari Rockin kävijöitä. Pelaajia on ollut mukavasti niin Kontioniemen kuin Pilkonkin kentillä. Kesäkuun loppuun mennessä olemme edellä viime vuotta pelattujen kierrosten, green fee-myynnin ja kausimaksujen osalta.

Green Card-kursseilla on kesäkuun loppuun mennessä ollut mukana n. 100 innokasta uutta golfaria. Toivotetaan uudet Karg jäsenet tervetulleeksi seuraamme.

Aurinkoista golfkauden jatkoa !

 

GT: Mika

 

 

17.5.2018

Kesä yllätti golfarit positiivisesti tänä keväänä helteisillä säillä heti toukokuun alusta lähtien. Kentät Kontioniemessä ja Pilkossa ovat talvehtineet erinomaisesti, joten olosuhteet golfin pelaamiselle ovat hyvät. Toivotaan hyviä pelikelejä loppukaudelle ja paljon pelikierroksia.

Karelia Golf ry:n toimikunnat ovat suunnitelleet toimintaa niin kilpailujen kuin muunkin yhdessä olemisen puitteissa keväästä pitkälle syksyyn. Kannattaakin osallistua kilpailuihin, tapahtumiin ja talkoisiin. Klubitoimikunta on tuunannut klubin sisustusta talven aikana viihtyisämpään muotoon. Klubiravintolassa ovat aloittaneet kauden alusta uudet-vanhat toimijat Mika Kuusiston ja Heli Pajula.

Lähetämme viikoittain jäsenkirjeen ja www.kareliagolf.fi sivuilla ajankohtaista tietoa löytyy lisää.

Loistavaa golfkautta 2018 !

Mika

 

22.9.2017

Golfkausi 2017 Karjalan Kunnailla alkaa olla loppusuoralla. Viimeisiä virallisia kisoja pelataan syyskuun viikonloppuina.

Golfkausi 2017 on ollut sään puolesta kehno eli sateinen ja kylmä, mikä on näkynyt tilastoissa lähtöjen määrässä ja vieraspelaajien määrän vähentymisenä. Positiivista kauden aikana on ollut green card kurssilasten määrä (186) ja KarG jäsenmäärän kasvu verrattuna viime kauteen :)

Kentät niin Kontioniemessä kun Pilkossakin ovat olleet hienossa pelikunnossa. Suuret kiitokset kentänhoito-tiimille kenttämestari Akin johdolla. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle.

Itse jään loppuvuodeksi sairaslomalle polvien vaihdon seurauksena... :) ja vt. toimitus-/ toiminnanjohtajana toimii Aki Keronen. Tsemppiä Akille syksyn työtehtäviin !

Mukavaa golf-syksyä ja alkavaa talvikautta Mehtimäen Golfhallilla !

GT: Mika

 

 

14.7.2017

Toimitusjohtaja lomalla 15.-23.7.2017

Golfasioissa palvelevat kehityspäällikkö Aki Keronen toimisto@kareliagolf.fi ja junioripäällikkö Toni Laakkonen junioripaallikko@kareliagolf.fi .

Kentät Kontioniemessä ja Pilkossa ovat hienossa pelikunnossa, joten tervetuloa pelaamaan !

Hyvää KarG 30-v juhlakesää !

 

GT: Mika

 

 

22.6.2017

 

Taasen kynän Varressa ennen Juhannussaunaa ja verenvaihtoa hyttysten toimesta :)

Alkukausi on mennyt nopeasti kolean toukokuun jälkeen ja nurmipinnat niin Kontioniemessä kuin Pilkossakin alkavat olla hyvässä pelikunnossa. Kentille päästiin pari viikkoa keskimääräistä viime vuosien aloitusta myöhemmin ja näin ollen ollaan jäljessä vs. kausi 2016 pelaajamäärien suhteen molemmilla kentillä. Toivotaan hyviä pelikelejä pitkälle syksyyn.

Akin GC-kursseilla on ollut mukavasti porukkaa ja alkukauden aikana reilut 50 uutta jäsentä on liittynyt Karelia Golfin jäseneksi. GC-kursseja järjestetään lähes viikoittain elokuulle asti (tarkemmat aikataulut www.kareliagolf.fi/kurssit. )

KarG edustuspelaajat ovat pärjänneet alkukauden kisoissa vähintäänkin kohtuullisesti ja heinäkuun SM-kisoista odotellaan hyvää menestystä tänäkin vuonna. Tsemppiä kesän kisoihin !

KarG 30-juhlavuosi on menossa ja historiikki on oikolukuvaiheessa eli hyvässä aikataulussa. KarG 30-v juhlakisa pidetään 26.8. ja iltajuhla Sirkkalasalissa. Laittakaa päivä kalenteriin. Viralliset kutsut Juhannuksen jälkeen nettisivuilla ja KarG uutiskirjeissä.

Loistavaa golfkautta 2017 !

GT: Mika

 

22.3.2017

 

Vuoden Golfseura KarG !

Karelia Golf ry valittiin vuoden golfseuraksi Suomen Golfliiton 60-v juhlagaalassa 3.3. Finlandia talolla.

Perusteina valinnalle oli: Itä-Suomen yksinäinen susi on luonut golfille vankan aseman Joensuun talousalueella. Golfkeskuksen K-niemessä lisäksi harjoitusolosuhteet niin kesä-kuin talvikaudella ovat vertaansa vailla. Karelia Golfin toiminta on monipuolista ja ja seuran toimijat ovat saaneet ennätysmäärän junioreita mukaan toimintaansa ja kilpailluihin.

Vuonna 2016 Karelia Golfissa on ollut hyvin SM-tason kilpapelaajia, toteutettu GEO-ympäristöohjelmaa ja onnistuttu hyvin uusien jäsenten ja alkeiskurssien kanssa. Golfarin on hyvä olla Joensuun talousalueella.

KarG kehityspäällikkö / pro Aki Keronen palkittiin Golfgaalassa vuoden junioritoimijana Suomessa. Onnittelut Akille hienosta työstä !

KarG 30-v juhlakausi on menossa ja kohta päästään ulos Pilkkoon rangelle ja par-3 kentälle. Uudistettu Kontioniemen kenttä on myös valmiina kauden avaukseen as soon as kevät antaa mahdollisuuden kentän avaamiselle.

Mehtimäen Golfhalli palvelee golfareita huhtikuulle asti, joten kannattaa käydä aloittamassa valmistautuminen ulkopeleihin välittömästi :)

Kohta pääsee taas pelaamaan !

 

GT: Mika

 

25.1.2017

 

Hyvää KarG 30-v Golfvuotta 2017 kaikille golfareille !

KarG 30-v juhlavuoden 2017 suunnittelu on jo kovassa vauhdissa näin sydäntalvella. Ulkona on tänään pakkasta -20 astetta ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta, tosin se ei vielä kovinkaan paljoa lämmitä. Syys- ja yhtiökokouksissa valitut hallitukset uusine puheenjohtajineen ovat järjestäytyneet ja linjanneet tulevan kauden painopistealueita toimikuntien toimintasuunnitelmien mukaisesti. Samoin lähes jokainen toimikunta on järjestäytynyt ja aloittanut uuteen kauteen valmistautumisen.

Mehtimäen golfhallilla pidetään helmikuussa, maaliskuussa ja huhtikuun alussa green card kurssit ja talvella kurssin käyneet pääsevät heti alkukaudesta mukaan jalon golfpelin saloihin. Kurssit jatkuvat viikoittain Pilkossa ja Kontioniemessä toukokuun alusta lähtien golfopettajien Akin ja Tonin johdolla. Golfin harjoitusryhmät niin junioreissa kuin aikuisissakin ovat myös aloittaneet toimintansa golfhallilla. Voit valita 6-, 10-, tai 15- opetuspaketin ryhmässä ja henkilökohtaisia opetuspaketteja on myös tarjolla. Kannattaa hankkia edullinen kausikortti hallille, jolla päässet harjoittelemaan joka päivä klo 6-20 välisenä aikana.

KarG toimikunnat järjestävät la 18.3. seuran golfpäivän, josta infotaan tarkemmin helmikuun aikana.

Aurinkoisia päiviä hiihtoladulle !

t: Mika

 

 

26.10.2016

Ensi lumi yllätti jälleem kerran autoilijat, mutta golfakausi Kontioniemessä saatiin pelatuttua suunnitelmien mukaan viikon 42 loppuun. Lokakuussakin pelattiin Kontioniemessä 1647 lähtöä ja koko kaudella lähes 23000. Pilkossa päästiin koko kauden osalta reiluun 5000 lähtöön. Vieraspelaajia kävi Kontioniemessä reilut 3600, joka hieman vähemmän kuin edellisenä vuonna, lieko sateinen heinäkuu verottanut pelaajia. Jäseniä seurassamme on tällä hetkellä 1239 ja kausipelaajien määrä 509. Uusia golfareita saimme seuraamme 139 menneellä kaudella.

Bunkkerien peruskorjausprojekti jatkui Petri Vainion toimesta syyskuun aikana ja tavoitteena saada kaikki loput (n. 20 kpl) bunkkereita peruskorjattua ennen varsinaisen talven tuloa. Investoinnin kokonaishinta kahdelle vuodelle on n. 200.000 € alv 0 %, joten mittavasta kentänparannushankkeesta on ollut kyse. Keväällä 2017 pääsemme testaamaan, miten pallo saadaan lipun viereen uusista bunkkereista.

Mehtimäen golfhalli avaa ovensa la. 19.11, joilloin pidämme avoiomien ovien päivän kaikille kiinnostuneilla. Kausikortilla pääsee viime vuotiseen tapaan harjoittelemaan omalla koodilla joustavin ajoin, joten edullinen kausikortti kannattaa ottaa hallille heti alkukaudesta.

Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokous (klo 18)  ja KarG syyskokous (klo 19)  pidetään ti. 22.11. Peltola-salissa, Peltolankatu 4, Joensuu. Kokousten välissä pidetään kahvin mittainen tauko. KarG syyskokouksessa esiintyy myös Suomen Golfliiton seurakehittäjä Aarni Nordquist, joka avaa Pelaaja Ensin kyselyn tuloksia Karelia Golfin osalta menneeltä kaudelta. Tervetuloa kokouksiin !

Hyvää talviharjoittelukautta hallilla ja ladulla !

GT: Mika

 

 

9.8.2016

 

Heinäkuun helteet ovat takana päin ja ilta alkaa hämärtymään elokuun kesäisissä pelikeleissä. Kentät niin Kontioniemessä kuin Pilkossakin ovat erittäin hyvässä kunnossa ja kenttämestari Aki joukkoineen saa leikata pelialueita tiuhaan tahtiin vielä tässä vaiheessa pelikautta. Sääennustukset ovat luvanneet sadetta lähes joka päivälle, mutta Kontioniemessä sää on ollut pelaajien kannalta paljon parempi kuin Forecan tai Ilmatieteenlaitoksen ennustukset. Kannattaa katsoa live-kameraa tai soitella caddie masterille päivän säätilanne ja tulla rohkeasti pelaamaan :)

Heinäkuun lopussa järjestimme Karg osakaskausipelaajille tapahtuman, jossa pelattiin rennossa hengessä pb, joukkue ja erikoiskilpailuissa. Ravintoloitsija Harri herätti rosvolammasmontun vuosien tauon jälkeen ja kisailijat saivat pelin päätteeksi maukasta rosvo-possua palan painikkeeksi. Suunnitelmissa on käyttää grillikatosta myös loppukauden tapahtumissa.

Tilastoista heinäkuun 2016 loppuun voidaan mainita, että lähtöjä oli 13348 (v. 2015 13639),  kilpailijoita 1482 (v. 205 1420) ja vieraspelaajia 2690 (v. 2016 2719)

Riossa pelataan taas pitkästä aikaa golfia olympiahengessä ja pääsemme jännittämään TV:stä myös suomalaisten miesten ja naisten putteja Ylen kanavilla iltapäivisin prime time aikaan. Toivotaan sekä mies että naispelaajillemme rohkeaa peliä ja hiukan tuuria, jolloin menestys ei olisi yllätys.

Elokuun 19.-21. päivä pelataan KarG LP-mestaruuksista ja klubimestaruudesta. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan kisoihin. Elokuun 20. päivä olemme mukana Varuskunnan Valtaus tapahtumassa, jolloin odotamme tulevan paljon ihmisiä Kontioniemeen ja samalla tutustumaan KarG toimintaan.

Mukavia pelipäiviä !

 

GT: Mika

 

11.7.2016

 

Ilosaari- / Ilovaari Rock viikon alkajaisiksi on hyvä vetää yhteen tilastot kesäkuun loppuun. Kentät niin Kontioniemessä kuin Pilkossakin ovat erittäin hyvässä pelikunnossa. Säät olivat juhannusviikon jälkeen vaihtelevat, mutta suhteellisen lämmintä, joten ruohon kasvu on lähtenyt hurjaan kasvuun ja kenttämestari Aki on joutunut laittamaan kasvunsäädettä viheriöille liiallisen kasvun hillitsemiseksi.

Heinäkuun alkuun Kontioniemessä pelattiin kaksi isoa kisaa: Naisten perinteinen Elli-kisa / Gloria Lady cup karsinta osakilpailu ja juniorien Finnair Junior Tourin kaksipäivänen kisa. FJT-kisa käytiin 5.-6.7. haastavissa olosuhteissa rankkasateiden ja ukkosen säestämänä, mutta Kontioniemen kenttä näytti parhaat puolensa ja "palautui" nopeasti hyvään pelikuntoon sateiden jälkeen, jota monet kisailijatkin ihmettelivät. Suomen Golfliitosta saimme hyvää palutetta kisan järjestämisestä ja kentän kunnosta, joten toivotaan myös tulevina kesinä isoja liiton kisoja Kontioniemeen. Haku on päällä myös tuleville vuosille.

Lähtöjä kesäkuun loppuun oli 7932 (7917 v. 2015) , green fee-pelaajia 1371 (1230 v. 2015) , jäsenmaksuja 1104 (1141 v. 2015) , kausimaksuja 486 (499 v. 2015) ja vieraspelaajia 1441 (1399 v. 2015). Kilpailijoiden määrä tippui 715 kpl:seen (941 v. 2015). Alkeiskursseilla on ollut mukavasti porukkaa alkukesästä ja heinäkuun aikana odotellaan pelikokeiden jälkeen uutta liittymisaaltoa seuraan.

Pilkossa saimme valmiiksi 6-reikäisen Foofgolf-radan, joten nyt voimme pelata golfia EM-kisojen jälkimainingeissa potkien jälkapalloa. Kannattaa käydä kokeilemassa :)

Heinäkuu on perinteisesti Kontioniemen kentällä vilkas ja pelaajilta toivotaan sujuvaa pelaamista ja kentästä huolehtimista lyöntijälkien paikkaamisella ja toisten pelaajien huomioon ottamisella.

Aurinkoista heinäkuuta !

 

T: Mika

20.6.2016

Juhannus lähenee ja kentät niin Kontioniemessä kuin Pilkossakin ovat olleet auki reilut 1,5 kuukautta. Toukokuussa niin kenttä kuin pelaajatkin saivat nauttia aurinkoisista ja jopa helteisistä keleistä ja ruohon kasvu kentällä lähti hyvään vauhtiin. Kesäkuu ja koulujen loppuminen tiputti lämpötiloja jopa 20 astetta alemmaksi varsinkin öisin ja kylvöjen orastava kasvu hidastui oleellisesti varsinkin viheriöllä. Runsaat sateet aiheuttivat myös omat haasteensa koneiden käytölle kentillä. Pelaajat ovat korjanneet lyöntijäljet hyvin alkukauden aikana.

Lähtöjä Kontioniemessä oli 20.6. mennessä 6120 (1,4 % enemmän kuin v. 2015) ja Pilkon par-3 kentällä 2000 (7,2 % enemmän kuin v. 2015) .

Pelaaja Ensin kyselyn tuloksia ( 31.5. jäsenet) ja vieraspelaajat 15.5. alkaen analysoitiin yhdessä Suomen golfliiton seurakonsultti Aarni Nordquistin avustama. Kentän kunto keväällä aiheuttaa luonnnollisesti eniten kritiikkiä. Kenttäporukka kenttämestari Akin johdolla tekee kovasti töitä, että kenttä saadaan pikaisesti hyvään pelikuntoon. Ravintolan ja caddiemastereiden palveluun ollaan oltu tyytyväisiä ja samoin klubitalon siisteyteen ja toimivuuteen. Golfopetus ja valmennus saivat myös hyvät arvosanat alkukauden kyselyssä. Seurahenki kyselyn mukaan on yleisesti hyvällä tasolla ja tästä iso kiitos klubitoimikunnan aktiiviselle toiminnalle niin kentällä kuin kulisseissa.

Aurinkoista juhannusta ja mukavia golfkierroksia hyvässä seurassa :)

Golfterveisin,

Mika