Seura

Jäsenhankintakampanja 2018

Kaudella 2018 on Karelia Golfin tärkein tavoite jäsenmäärän lisääminen. Jäsenmäärän kehityksellä on valtava merkitys seuramme ja palveluidemme ylläpitämisessä sekä kehittämisessä, joten jäsenmäärän positiivinen kehitys on mitä suurimmassa määrin meidän kaikkien yhteinen etu.

Seura tukee uusien jäsenten hankinnassa myös omia jäseniä!

Karelia Golfissa on tehty merkittäviä töitä uusien jäsenten hankkimiseksi ja mm. green card-kurssien uudistamiseksi. Suurin hyödynnettävä voimavara uusia jäseniä hankkiessamme olette kuitenkin TE Karelia Golfin jäsenet. Toivomme myös jäsenistömme aktivoituvan mahdollisten uusien pelaajien etsintään ja täten tarjoamme myös jäsenillemme etuutta uusien pelaajien liittyessä seuramme jäseneksi.

Uuden jäsenen liittyessä seuramme jäseneksi voi liittyjä mainita seuramme jäsenen ”Kummipelaaja”-kohdassa liittymiskaavakettaan. Kummipelaajalle (Karelia Golfin jäsenelle) annetaan liittyneestä jäsenestä käyttöön 1kpl green feetä Kontioniemen kentälle tai vaihtoehtoisesti 20kpl poletteja Kontioniemeen/Pilkkoon.

Toivomme jäsentemme ottavan asian yhtä omakseen kuin me toimistolla otamme, kyseessä on todellakin yhteinen etumme! Ketkä sinun lähipiirissäsi ovat olleet kiinnostuneita golfista? Ajankohtaiset tarjouksemme uusille kurssilaisille löydätte täältä ja tietoa saa vapaasti levittää. Uusien jäsenten edut ovat tällä hetkellä paremmat kuin koskaan!

Lisätiedot:

Aki Keronen, toiminnanjohtaja

Karelia Golf

puh. 050-3025933, email: toimisto@kareliagolf.fi

Huom! Kummipelaaja-maininta ei velvoita jäsentä mihinkään muuhun toimintaan. Green feet merkitään caddiemasterin toimistossa olevaan listaan aina pelaajien liittyessä jäseneksi. Green feet tulee käyttää pelikauden aikana eikä niitä voida vaihtaa rahaksi tai kausimaksun osamaksuksi.