K-Market Ilomantsin puttimestari 2017 virvotaan tulevana sunnuntaina

Innokkaimpien jo avatessa ulkokautta, talven puttimestarin kiivas etsintä on ehtinyt jo loppusuoralle. Tourin viimeinen ja ratkaiseva osakisa mitellään aina niin liukkaalla Mehti-verkalla tulevana sunnuntaina. Tähän mennessä kaikkiaan 33 puttaajaa on käynyt kokeilemassa kulmarautansa terävyyttä ratavelho-Kerosen luomuksiin, joten oikein iloista melskettä ja meininkiä tourin jo käydyissä neljässä osakisassa on nähty. Varmoja on sudittu näyttävästi ohi ja epävarmoja säkitetty tyylikkäästi keskikuppiin. Aijai, mikä ihana syy olla paikalla tulevana sunnuntaina!

Mutta vain voittajalle on luvassa kultaa ja mirhamia tässä K-Market Ilomantsin järjestämässä talven ykköstapahtumassa. Käytännössä kolmella puttitaiturilla on mahdollisuus tähän himoittuun titteliin. Lopputulokseen vaaditaan neljä tulosta, joten kaikki viisi osakisaa käyviltä pudotetaan huonoin pois. Vahvin ote kannusta on puolustavalla mestarilla Laakkos-Tonilla, jolla on putattuna kolme osakisaa yhteispistein 5. Taivais-Eetulla on plakkarissa 12 sijoituspistettä neljän osakisan jälkeen. Eetun sijoituspisteet tulevat jäämään tähän, koska mestari puttaa parhaillaan etelän viheriöillä. Allekirjannut suo vielä seitin ohuen oljenkorren yhdelle kandidaatille: aina vaaralliselle Laatikais-Lindalle, jolla on kerättynä neljästä osakisasta 16 pistettä.

Golf on arvoituksellinen peli. Varma voi muuttua epävarmaksi ja päinvastoin. Se mikä on varmaa, lexi-thompsoneita ei tulla näkemään, vaan voittaja ratkaistaan Mehtimäellä puttaamalla eikä hallin riistakameran välityksellä. Tervetuloa kaikki talven viimeiseen ja ratkaisevaan K-Market Ilomantsin Puttitour 2017 Grande Finale-osakisaan Mehtimäen hornankattilaan. Jonkun Masters- nimisenkin golfkisan päätöspäivä sijoittuu samaiseen sunnuntaihin, mutta ainoa Major-luokan golftapahtuma temmelletään Mehtimäellä.

Aina on tilaa merkata pallon taakse-terveisin
Saha

Ajankohtaista