Talven ensimmäisessä K-Market Ilomantsin puttikilpailussa vahva tulostaso 

Viisi osakisaa käsittävä puttitour polkaistiin käyntiin aurinkoisessa pakkassäässä melkein täydellä viheriöllä. Talvikauden avaavaan kilpailuun uskaltautui mukaan 23 kilpailijaa. Mukana oli kaiken nähneitä vanhoja mestareita, mutta todella ilahduttavasti myös muutama uusi kasvo, josta heti tässä alussa iso yläfemma tahoille, joille se kuuluu. Äärimmäisen korkea hatunnosto ja respect allekirjanneelta! Ratamestari-Keronen oli valinnut päälinjakseen selkeästi kaksijakoisen kokonaisuuden, joka sisälsi usean must do-väylän sekä vastavuoroisesti monta saveyourpar-väylää.

Mehtimäen vihreällä veralla kuultiin, nähtiin ja luettiin taas iloisen monenkirjavia pelikirjoja. Mieleenpainuvin lie ollut ”Ei tänne olla hissuttelemaan tultu”-kirja, jonka lopputulokseksi kirjattiin neljä yli radan ihanteen. Toinen mainitsemisen arvoinen kirja oli ”I woke up twenty minutes before teetime”-kirja, joka tuotti vastaavasti tuloksen +3. Mutta hauskuuden ja ilon kautta kaikki purjehtivat läpi 36 väylän koitoksensa. Se on pelimme tarkoitus.

Voittajan suoritus oli omaa luokkaansa. Bogi-free –kierros ja 12 säkitystä jättivät himmeämmät mitalisijat kolmen kihauksen päähän. Laakkos-Tonin onnistuminen lienee ollut kaikkien aikojen ehein kokonaisuus Mehti-veralla. Äärettömän monivivahteinen taistelu nähtiin Taivas-Eetun ja Harti-Mitron (-9) välillä, josta paremmuusero saatiin selville vasta takaysikategoriasta. Mainitsemisen arvoisena allekirjannut pitää myös Variksen Urpon rakentaman tuloksen -8.

Kilpailun ohessa käyty lähimmäksi lippua kisan vei tällä kertaa toinen ennakkosuosikeista eli Leppäs-Harri huipputuloksella 0,79 metriä. Ennakkosuosikki nro 1 eli Hirvos-Mikko totesi heti kilpailun tauottua, että pallo osuus tällä hetkellä niin hyvin pottiin, että kerta kaikkiaan bägistä ei löydy niin pientä mailaa, jolla 135 metristä voisi lyödä. Kuukauden päästä uudelleen…

Tulokset:
-12 Toni Laakkonen
- 9 Eetu Taivainen, Mitro Hartikainen
-8 Urpo Varis
-7 Linda Laatikainen
-6 Juha-Pekka Pirhonen, Emilia Leppänen
-5 Harri Weckman, Jari Vaarala
-4 Mikael Kotro, Jukka Keto, Mauri Vihonen
-3 Mikko Hirvonen
-2 Jori Sinkko
-1 Marko Tolvanen
+1 Harri Leppänen
+2 Sami Partinen, Martti Ruha
+3 Scott Milne, Martti Tolvanen
+4 Juha Marola
+6 June Weckman
+10 Pinja Partinen

Lähimmäs lippua (135m/5 yritystä):
Harri Leppänen, 79cm

Saha

Ajankohtaista